Detail státu

Čína Čína - transparent

Nabízíme 82 ubytovacích kapacit za cenu 23 499 Kč - 130 347 Kč.

Destinace:

Čína - Vízum a vstupní formality

Pro získání turistického víza je nutno předložit:

  • platný cestovní pas s dobou platnosti minimálně 6 měsící po vstupu do Číny a 2 volnými stránkami
  • 1x foto pasového formátu
  • vyplněný formulář + doplňující část
  • rezervaci letenky
  • + doklad o příbuzenském poměru s osobou, kterou hodláte navštívit - pro žádost o návštěvu příbuzných
  • + zvací dopis partnerské organizace v Číně - pro max. dvouvstupé krátkodobé obchodní vízum
  • + oficiální oznámení pro vydání víza čínským pravomocným orgánem - pro vícevstupé vízum či dlouhodobé obchodní vízum

Aktualizace 18.6.2012: Při vyřizování víz u nezletilých osob došlo ke změně,nově je nutné dodat souhlas rodičů (od obou rodičů samostatně) s vycestováním a potvrzením, že veškeré náklady během cesty za něho uhradí.( i v případě,že nezletilý cestuje společně s rodiči). Musí být v anglickém jazyce a s ověřeným podpisem + kopie rodného listu nezletilého.

Při tranzitu není vízum potřeba, pokud neopustíte tranzitní prostor a nestrávíte v něm více jak 24 hodin.

Poplatky pro občany ČR:

  • 1 vstup - 50 €
  • 2 vstupy - 75 €
  • více vstupů do šesti měsíců - 100 €
  • více vstupů do jednoho roku - 150 €
  • skupinové vízum - 40 €
  • urychlené udělení individuálního víza do 2-3 dnů + 20€
  • urychlené udělení skupinového víza do 2-3 dnů + 10€
  • urychlené udělení individuálního víza do 24 hod + 30€ - pouze v mimořádných případech
  • urychlené udělení skupinového víza do 24 hod + 20€ - pouze v mimořádných případech
Adresa čínského velvyslanectví:
Pélleova 16
Praha 6
Příjem žádostí: Po a St od 9:00 do 11:30
Výsledky hledání

další nabídky >