Detail státu

Keňa Keňa - transparent

Nabízíme 85 ubytovacích kapacit za cenu 21 362 Kč - 221 262 Kč.

Destinace:

Keňa - vstupní formality, vízum

Potřebné dokumenty:

  • 1x barevná aktuální pasová fotografie
  • cestovní pas (platný min. 6 měsíců po ukončení pobytu)
  • vyplněný formulář (on-line na ambasádě UK – vyplňuje CK)
  • potvrzení od zaměstnavatele v Aj o současném zaměstnání / u studentů potvrzení o studiu / u podnikatelů – ověřenou kopii živnostenského listu přeloženou do angličtiny
  • rezervaci letenky / letenka ( zajistí CK)
  • itinerář cesty / potvrzení hotelu o ubytování v Aj (zajistí CK)

DOBA VYŘÍZENÍ: min. 4 týdny !!!

OMEZENÍ: nutné volné stránky v pase

POZNÁMKY:

  • dítě (i infanti) musí mít vyplněný formulář zvlášť, i když jsou zapsané v pase rodičů, platí stejně jako dospělá osoba
  • jednorázové tříměsíční vízum lze vyřídit po příletu za 20 EUR/25 USD (je možné navýšení na 40EUR/50 USD). Doporučujeme mít částku přesně, protože imigrační úředník nerad rozměnuje velké bankovky
  • vízum platí od doby vstupu do Keni (jen na 1 vstup a musí se uskutečnit do měsíce od podání žádosti)

Formulář pro získání víza

Najděte si dovolenou
Select country and destination
Rozšířené hledání